17.6 C
Athens

Σοκαριστική αποκάλυψη από Φαν Χάαλ: Πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου

Την αποκάλυψη ότι πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του ο Λούις Φαν Χάαλ.

Το νέο σόκαρε όχι μόνο το κοινό και τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αλλά και τους παίκτες του στην Εθνική Ολλανδίας, καθώς επέλεξε να τους το κρατήσει κρυφό, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαδικασία θεραπείας.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός αποκάλυψε πως ξεκίνησε τη μάχη ενάντια στον καρκίνο πέρυσι και έχει ήδη υποβληθεί σε 25 ακτινοθεραπείες, αρκετές εκ των οποίων και μεταξύ των προπονήσεων της Εθνικής ομάδας.

«Πολλές φορές στη διάρκεια της θητείας μου στην Εθνική χρειάστηκε να φύγω τη νύχτα για να πάω στο νοσοκομείο, χωρίς να το πω στους παίκτες μου… μέχρι τώρα. Είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου», δήλωσε ο 70χρονος προπονητής, που σκοπεύει να βρίσκεται στον πάγκο των Οράνιε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αμέσως μετά την προβολή της εκπομπής, τα social media κατακλύστηκαν από ευχές για ταχεία ανάρρωση από παίκτες, συναδέλφους και συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς