18.1 C
Athens

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ευχαρίστησαν Μαρινάκη – Κουντούρη και αφιέρωσαν το τρόπαιο στον Χάρη Παυλίδη

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 11-7 της Σαμπαντέλ και ανέβηκε για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης πραγματοποιώντας ένα θρυλικό επίτευγμα. Οι αθλήτριες του Αλεξάνταρ Τσίριτς έκαναν σπουδαία εμφάνιση και όλες δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνηση και την περηφάνια τους δίχως να ξεχάσουν μέσα στους ξέφρενους πανηγυρισμούς, όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης:

Χριστίνα Σιούτη: «Άλλος ένας τελικός όπου καταφέραμε να πάρουμε την κούπα. Κάναμε το… back to back στην Ευρώπη, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερός μας στόχος. Παίξαμε έναν μεγάλο τελικό περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε να το κρατήσουμε σε ισορροπία από την αρχή του αγώνα και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή και καταφέραμε να φτάσουμε στην δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Συγκίνηση. Περηφάνια. Δέος! Σήμερα γινόταν ένας χαμός στο σπίτι μας, η ατμόσφαιρα που υπήρχε και μας έκανε να έχουμε όλη αυτή την κυριαρχία στην διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν πραγματικά απίστευτη. Απλά περηφάνια για αυτή την ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η άμυνά μας στο χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν το δυνατό μας σημείο και θέλαμε να το διορθώσουμε αυτό σήμερα και καταφέραμε να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος μια ομάδα με πλουραλισμό στην επίθεση. Δεν επηρεαστήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, έχουμε άριστη επικοινωνία και σεβασμό η μία για την άλλη, η νοοτροπία του προπονητή μας είναι να πρεσάρουμε στην άμυνα και θέλουμε όλη η ομάδα να αφιερώσουμε αυτό το τρόπαιο και στον Χάρη Παυλίδη και στον Κωστή, οι οποίοι μόλις μας βλέπουν να χαμογελάμε, χαίρονται και αυτοί».

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού, που ήρθε και μας στήριξε. Είναι πραγματικά ανεπανάληπτο να αγωνίζεσαι στο σπίτι σου με τέτοιο κόσμο».

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή την κατάκτηση, είναι μοναδικό το συναίσθημα κάθε φορά. Δε θα κουραστώ ποτέ να σηκώνω τρόπαια! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και είμαι πραγματικά χαρούμενη, που είδα σήμερα γεμάτο το κολυμβητήριο. Είναι απίστευτο να βλέπεις τόσο κόσμο να ζητωκραυγάζει για σένα και τέλος, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στις συναθλήτριες μου, που έδωσαν το 100% για να έρθει το κύπελλο σπίτι».

Βασιλική Πλευρίτου: «Πραγματικά δεν έχω τι να πω. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες και θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, που ήταν όλοι δίπλα μας και φυσικά στους Προέδρους μας, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Μιχάλη Κουντούρη και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς