12.5 C
Athens

Διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου για τον Τούχελ, κινδυνεύει να χάσει τη μισή περιουσία του

Δύσκολη εποχή να είσαι ο Τόμας Τούχελ!

Σε μία περίοδο που τα πάντα -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το διοικητικό κομμάτι- μοιάζουν να καταρρέουν στην Τσέλσι λόγω της απομάκρυνσης του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την διοικητική ηγεσία, ο Γερμανός τεχνικός βιώνει ίσως την πιο δύσκολη φάση του από τότε που ετοίμασε βαλίτσες για Λονδίνο.

Πέρα από το χθεσινό «κάζο» από την Μπρέντφορντ με 4-1 μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Daily Mail αποκάλυψε σήμερα ότι ο Τούχελ έχει να διαχειριστεί και το διαζύγιό του με την επί 13 ετών σύζυγό του, Σίσι, η οποία πλέον διεκδικεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και το ήμισυ της κοινής περιουσίας του ζευγαριού!

«Η Σίσι και ο Τόμας προσπάθησαν να αποφύγουν το χωρισμό όμως στο τέλος δεν υπήρχε άλλη λύση. Είναι κάτι πολύ άσχημο και τώρα αμφότεροι έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τις κόρες τους. Τα χαρτιά κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα για να βγει το διαζύγιο» ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στη Mail.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με την Σίσι ο τεχνικός των Μπλε έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, που πλέον παραμένει άγνωστο το αν θα μείνουν με τον ίδιο ή θα ακολουθήσουν τη μητέρα τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς