21.4 C
Athens

Αποκάλυψη της Mirror για το μέλλον του Σαλάχ: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2027»

Παρόλο που οι μεταγραφικές σειρήνες με τα τεράστια ποσά ηχούν δυνατά εδώ και μήνες στα αυτιά του Σαλάχ, ο ίδιος δείχνει την πρόθεση να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και να «συμβιβαστεί» με το ποσό των 500.000 λιρών την εβδομάδα στη Λίβερπουλ

Κι εκεί που έδειχνε φευγάτος από το λιμάνι του Λίβερπουλ και έτοιμος να «σαλπάρει» για νέα ποδοσφαιρικά μονοπάτια, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποφάσισε να κάνει μεταστροφή 360 μοιρών και σύμφωνα με σημερινό (3/04) δημοσίευμα της «Mirror» να παραμείνει στους Ρεντς για τα υπόλοιπα 3+1 χρόνια της καριέρας του, ήτοι όταν θα έχει φτάσει τα 34 έτη.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Αιγύπτιου σταρ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο και με τη συνεργασία του με την ομάδα του Μέρσεσαϊντ. Παρόλο που οι μεταγραφικές σειρήνες με τα τεράστια ποσά ηχούν δυνατά εδώ και μήνες στα αυτιά του Σαλάχ, ο ίδιος δείχνει την πρόθεση να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και να «συμβιβαστεί» με το ποσό των 500.000 λιρών την εβδομάδα που, όπως παρουσιάζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, θα του προσφέρει η Λίβερπουλ για να τον κρατήσει στο Άνφιλντ μέχρι το 2027!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της «Mirror» που φέρνει χαμόγελα και ανακούφιση στους οπαδούς των Ρεντς αναφέρει: «Η μεταστροφή του Σαλάχ έχει αυξήσει τις ελπίδες της Λίβερπουλ για να ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο για αυτήν ένα μακρόσυρτο σίριαλ αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του παίκτη, κάτι που θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Αφότου ο Σαλάχ είχε απορρίψει τη νέα πρόταση των ρεντς για εβδομαδιαίο συμβόλαιο ύψους 400.000 λιρών, η Λίβερπουλ φοβόταν τα χειρότερα, ότι δηλαδή ο παίκτης θα περίμενε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του μέχρι να έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023.

Αυτό μάλιστα θα τον έκανε ανοιχτό απέναντι σε προτάσεις από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους αυτό το καλοκαίρι όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπαρτσελόνα.

Τώρα όμως ο Σαλάχ, που εκτιμάει την αγάπη που υπάρχει προς αυτόν από το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και η οποία εκδηλώθηκε ξανά αυτή την εβδομάδα με τον τρόπο που τον παρηγόρησαν μετά τον αποκλεισμό της Αιγύπτου από τα τελικά του Μουντιάλ, είναι έτοιμος να κάνει μία υποχώρηση από τις αρχικές οικονομικές αξιώσεις του, όπου ζητούσε να έχει τις ίδιες εβδομαδιαίες απολαβές με αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήτοι 500.000 λίρες την εβδομάδα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς