27.5 C
Athens

Λαμία – ΟΦΗ 1-2: Δύσκολα θα αποφύγουν το μπαράζ οι Φθιώτες, οι Κρητικοί πέρασαν από το «Α. Διάκος» (vid)

Ο ΟΦΗ δεν είχε καταφέρει να πάρει νίκη κόντρα στη Λαμία σε δύο αναμετρήσεις φέτος, αλλά η τρίτη έμελλε να είναι και η φαρμακερή για τους Φθιώτες που γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» χάνοντας έδαφος για την αποφυγή του μπαράζ. Αντίθετα, οι Κρητικοί πήραν την πρώτη τους νίκη στα πλέι άουτ και δίνουν μάχη για να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και στην κατάληψη της 7ης θέσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά αλλά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα κόντρα στη ροή του αγώνα στο 29′ με τον Στάικο να πλασάρει εύστοχα από τα δεξιά τον Σαράνοβ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά ο Λούκας Άλβες έχασε μοναδική ευκαιρία πριν βρει τελικά δίχτυα στο δεύτερο μέρος.

Μόλις 6′ από τη σέντρα στο δεύτερο μέρος, ο Βραζιλιάνος μπακ εκτέλεσε με εντυπωσιακό γυριστό σουτ τον Σωτηρίου και έπειτα από την κακή απομάκρυνση των Κρητικών που έφερε την κεφαλιά-ασίστ του Νούνιες. Οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες ενώ οι πολλές αλλαγές δεν βοήθησαν να δούμε υψηλό ρυθμό μέχρι το 75′.

Ο Αντέτζο έκανε χέρι σε εκείνο το λεπτό στην προσπάθεια του Λάμπρου που έκανε κεφαλιά και από το κερδισμένο πέναλτι ο Λουίζ Φελίπε διαμόρφωσε το τελικό 1-2 δίχως να αλλάξει κάτι ως το τέλος.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Νούνιες, Σαραμαντάς, Μανούσος / Φελίπε, Πασαλίδης, Μαρινάκης.

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Νούνιες, Καραμάνος (71’ Τζανδάρης), Σιμόν, Μπεχαράνο (81’ Μανούσος), Μπανγκουρά (66’ Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Γκέντσογλου (46’ Τιρόνε), Λούκας.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μπουζούκης (77’ Διαμαντής), Βούρος, Γιαννούλης (60’ Ουές), Τσιλιανίδης (65’ Λάμπρου), Στάικος (66’ Τοράλ), Φελίπε, Μεγιάδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς