18.2 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Πιερικός 3-0: Έσπασαν το αρνητικό σερί με τριάρα οι Ερυθρόλευκοι (vid)

Ο Ολυμπιακός Β’ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 3-0 του Πιερικού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονταν από ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη και ξέσπασαν με ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε ενέργεια στο παιχνίδι της και στο 19′ βρήκε το γκολ με τον Μαρίνο που αξιοποίησε τη λάθος εκτίμηση του Τζίμα για να επιστρέψει και εκείνος στο σκοράρισμα.

Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα της Κατερίνης βρήκε πέναλτι αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε καθώς ο Τζολάκης έκανε εξαιρετική επέμβαση με το πόδι για να κρατήσει το 1-0 στην εκτέλεση του Χαρτσιά.

Το 2-0 έγινε στο 50ό λεπτό όταν ο Κίτσος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τζίμας έκανε κακή έξοδο και ο Κωστή από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αλγκασίμ Μπα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις μετά το γύρισμα του Νταμπό και οι Ερυθρόλευκοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για το τρίποντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Σουρλής, Πινακάς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Κριμιτζάς, Ίτσιος, Χαρτσιάς, Μπουόλι, Ζαφειράκης, Κουκόλης, Β. Παπαδόπουλος, Τόσκας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς