13.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για το ματς με την ΑΕΚ

Με σημερινή του ενημέρωση ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τις θέσεις ΑμεΑ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για αυριανό (2/04) ντέρμπι των Ερυθρολεύκων με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν στη σχετική τους ανακοίνωση οι Πειραιώτες:

«Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των Playoff της Super League απέναντι στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 03/04 και ώρα 20:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, γνωστοποιούμε ότι οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2 έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς