22.4 C
Athens

Φράγκος: Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, θα δούμε τι έφταιξε για να το διορθώσουμε

Ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρου, Ανδρέας Φράγκος έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο κλειστό της Γλυφάδας και υποστήριξε πως ο τελικός είναι ένα μάθημα για τους Κυκλαδίτες που θα δουν τα λάθη τους και θα κοιτάξουν να τα διορθώσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γενικά όταν λένε ότι είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα ή το φαβορί το θεωρώ λάθος. Έχουμε έρθει από μια δύσκολη περίοδο που δεν ξεκινήσαμε καλά απ’ την αρχή της χρονιάς, επανήλθαμε κάναμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο παρ’ όλα αυτά δεν σημαίνει τίποτα όταν παίζεις έναν ημιτελικό και έναν τελικό, είναι δυο παιχνίδια τα οποία αν χάσεις είσαι εκτός.

Ένας τελικός είναι μάθημα παίζεις στο μεγαλύτερο επίπεδο, πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις, ουσιαστικά το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε σε μικρά αποτελέσματα, θα δούμε τι έφταιξε ώστε να τα διορθώσουμε. Δείξαμε δυνατό πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πολύ καλά οργανωμένος στο μπλοκ και την άμυνα, μας πίεσε προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι δεν τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.

Κρίθηκαν τα πάντα στο δεύτερο σετ, ένα απ’ τα βασικά στοιχεία που χάσαμε ήταν τα πολλά λάθη που κάναμε κυρίως στο σέρβις, παίξαμε κόντρα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα, είχε ικανότητα, διάρκεια και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον ΠΑΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς