12.5 C
Athens

Αυτές είναι οι δύο ελληνικές ομάδες που «πολιορκούν» τον Λυκογιάννη, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πραγματοποιεί άλλη μία γεμάτη σεζόν με την Κάλιαρι στην Ιταλία, ωστόσο σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα το «Tuttocagliari.net» που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της ομάδας από τη Σαρδηνία, ο Έλληνας μπακ δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ του ιταλικού συλλόγου και από τη νέα σεζόν.

Οι λόγοι βρίσκονται στο οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του, με τον Λυκογιάννη να μην παίρνει τα χρήματα που φέρεται να ζητάει κι όπως όλα δείχνουν να αποφασίζει να κλείσει αυτό το μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του, έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια.

Η επόμενη μέρα, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, μπορεί να τον βρει είτε στην Ελλάδα στον επαναπατρισμό του μετά το πέρασμα από τον Ολυμπιακό, είτε στην Τουρκία, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες και από τη γείτονα χώρα, ανάμεσα τους και η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη, που έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, οι δύο σύλλογοι που φαίνεται να έχουν στα «ραντάρ» τους τον Λυκογιάννη είναι οι δύο Δικέφαλοι, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δίχως να έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί κάτι από τη μεριά των δύο ελληνικών ομάδων, οι Ιταλοί τις παρουσιάζουν ως επικρατέστερες για να αποσπάσουν θετική απάντηση από τον Έλληνα διεθνή μπακ, που σχεδιάζει ήδη το μέλλον του μακριά από τη Serie A, ένα πρωτάθλημα που είχε συνηθίσει και του ταίριαζε απόλυτα.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς