22.6 C
Athens

Ο Πετρέας συνεχάρη τον Ολυμπιακό και τον Παγένκ που έπαιξε τραυματίας

Ο Γιώργος Πετρέας πανηγύρισε με τον ΠΑΟΚ την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έπειτα από τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό της Γλυφάδας. Ο κεντρικός της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη συνεχάρη την ομάδα του αλλά και τους Ερυθρόλευκους και κυρίως τον Άλεν Παγένκ – με τον οποίο πέρυσι ήταν συμπαίκτες στην Πουατιέ – που έπαιξε τραυματίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα να πούμε συγχαρητήρια για αυτή την διοργάνωση η οποία έγινε σ’ ένα τόσο όμορφο γήπεδο. Θεωρώ ότι ο κόσμος χάρηκε το βόλεϊ καθώς είδε δέκα σετ σε διάστημα πέντε ωρών. Τώρα εμείς καταφέραμε να συνέλθουμε μετά το δεύτερο και τέταρτο σετ, διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε την ενέργεια μας. Πήγαμε στο πέμπτο σετ και δείξαμε τον χαρακτήρα που έχει η ομάδα να κερδίσει, και να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση, στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και στον πρώην συμπαίκτη μου, Παγένκ, ο οποίος αγωνίστηκε τραυματίας, και απέδειξε πως είναι ένας άκρως επαγγελματίας παίκτης.

Εμείς πανηγυρίζουμε, αλλά πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι γιατί η ώρα είναι αργά και αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο ώστε να κατακτήσουμε τον τρόπαιο. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, και αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η ομάδα μου πήρε ένα σκαλοπάτι πάνω όσον αφορά την ψυχολογία. Εμείς το πιστεύαμε, και τώρα το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία θέλει πολύ να πάρει το τρόπαιο. Θα είναι μία πρόκληση για όλους, και έτσι καλούμε τον κόσμο να έρθει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς