17 C
Athens

Αλ Κελαϊφί: Θα μπορούσα να είχα δεχτεί την επιταγή των 400 εκατομμυρίων της ESL…

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σε συνέντευξή του στο BBC, αποκάλυψε τι ειπώθηκε στη συνάντηση ή του με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ στο Παρίσι, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τους «16» του Champions League, ενώ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την ευρωπαϊκή Super League (ESL).

«Με την ESL ή χωρίς ESL, μισώ να λέω Super League, γίνεται λόγος για τρεις συλλόγους. Ξέρουν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα», τόνισε πριν υποστηρίξει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ανησυχούν αυτή τη στιγμή:
«Οι άνθρωποι πεθαίνουν στην Ουκρανία και δεν έχουν πού να κοιμηθούν, και μαλώνουμε για τη Super League;», αναρωτήθηκε.

Ο Αλ Κελαϊφί αναγνώρισε επίσης ότι του είχε προταθεί να είναι μέρος του έργου της ευρωπαϊκής Super League. «Θα μπορούσα να είχα δεχτεί την επιταγή των 400 εκατομμυρίων. Με κάλεσαν. Στη συνέχεια, όταν είπα όχι, είπαν ότι δεν με είχαν καλέσει», εξήγησε στο BBC.

«Αν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου, θα μπορούσα να το είχα κάνει. Ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Τι γίνεται όμως με όλο το σύστημα και τους φιλάθλους και τις αξίες που εκπροσωπείς;»

Ο Αλ Κελαϊφί παραδέχθηκε ότι στην πρόσφατη συνάντηση ε με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία συζήτησαν το θέμα της ευρωπαϊκής Super League. «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μου μίλησε στον αγώνα του Champions League και μου είπε: “Πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου μπορούμε να μιλήσουμε μαζί σου”. Ήμουν πολύ σκληρός μαζί του. Του είπα ότι χαιρόμουν να μιλήσω, αλλά αν ήταν να γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη μου, δεν με ενδιαφέρει», συμπλήρωσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς