21.8 C
Athens

Αποκάλυψη της Bild: «Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βέρντερ ενδιαφέρονται για τον Κιομουρτζόγλου»

Δημοσίευμα της γερμανικής «Bild» εμπλέκει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τον 23χρονο Ελληνογερμανό μέσο Ορέστη Κιομουρτζόγλου, για τον οποίο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ενδιαφέρεται και η Βέρντερ Βρέμης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Γερμανοί ο νεαρός χαφ που τη δεδομένη χρονική περίοδο ανήκει στην Χέρακλες στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων» που θέλουν να μπουν… σφήνα στα μεταγραφικά θέλω της Βέρντερ Βρέμης που επίσης φαίνεται να τον έχει εδώ και καιρό στα ραντάρ της ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Όπως μεταδίδει η «Bild» ο 23χρονος άσος, που τελικά επέλεξε να αγωνιστεί στην Κ-21 της εθνικής Γερμανίας, έχει έρθει σε επαφές με τις δύο ελληνικές ομάδες, αλλά και την πλευρά της Βέρντερ, που στην παρούσα φάση δείχνει να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Μένει να φανεί κατά πόσο ισχύει από πλευράς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού το εν λόγω μεταγραφικό ενδιαφέρον κι αν θα επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί η περίπτωσή του μέσα στις επόμενες ημέρες…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς