22.6 C
Athens

Λούντζης: Χαρούμενοι για το πλεονέκτημα έδρας, νίκη και με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα αύριο το βράδυ (1/04, 21:00) στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής στη Euroleague, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τη θέση που θα καταλάβει στην κανονική διάρκεια της Λίγκας και εν πολλοίς τον αντίπαλό του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Μιχάλης Λούντζης που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής αύριο με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες λόγω ίωσης στους Ερυθρολεύκους τόνισε πως πάντα θα είναι διαθέσιμος για την ομάδα, να βοηθήσει με τον τρόπο του κι έστειλε σύνθημα νίκης ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την πρωτοπόρο της κατάταξης, Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούντζη:

«Μέχρι τώρα η χρονιά έχει πάει πολύ καλά και έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs της Διοργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αλλά δε τώρα έρχονται τα σημαντικά ματς. Θέλουμε τη νίκη με την Μπαρτσελόνα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για τον μεγαλύτερο χρόνος συμμετοχής που αναμένεται να έχει απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Δεν το σκέφτομαι έτσι. Αν μου ζητηθεί να μπω και να παίξω, αυτό θα κάνω. Μένω εκεί και προσπαθώ να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς