21.4 C
Athens

Σκέφτεται την πρόωρη απόσυρση από την εθνική Αιγύπτου ο Σαλάχ, μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ

Δύο φορές με τον ίδιο τρόπο και από τον ίδιο αντίπαλο σε τόσο σημαντικά ματς, πάει πολύ για την εθνική Αιγύπτου κι όπως φαίνεται τον «μοιραίο» Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ, λίγες ώρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ στη διαδικασία των πέναλτι από τη Σενεγάλη (όπου και αστόχησε στη δική του προσπάθεια) άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την εθνική ομάδας της χώρας του, αφήνοντας τα «κλειδιά» της ομάδας στη νέα γενιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal» ο Σαλάχ έχει επηρεαστεί πολύ από την δεύτερη «σφαλιάρα» μέσω των πέναλτι από τη Σενεγάλη του φίλου του, Σαντιό Μανέ και μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες σε Κόπα Άφρικα και Προκριματικά του Μουντιάλ τείνε προς το να κρεμάσει μια και καλή τη φανέλα με το εθνόσημο, όπως άφησε να εννοηθεί και στα αποδυτήρια με ομιλία προς τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα φέρεται να τους είπε: «Είπα στους παίκτες πριν από το δεύτερο ματς ότι είμαι περήφανος που παίζω μαζί τους και είναι από τους καλύτερους με τους οποίους έχω παίξει.

Έπαιξα για κάποιο διάστημα με την προηγούμενη γενιά, με τον Βαέλ Γκομαά και τον Μοχαμέντ Αμπού Τρίκα, μετά τον Αμπντουλάχ Αλ Σαέντ και τη γενιά του, αλλά είμαι ευχαριστημένος και με την τρέχουσα γενιά.

Είμαι περήφανος που παίζω μαζί σας και ήταν τιμή για μένα, και αυτό που συνέβη δεν μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές από κανέναν, γιατί για δεύτερη φορά είναι η διαδικασία των πέναλτι. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά ήταν τιμή μου να παίξω μαζί σας, είτε θα είμαι στην εθνική ομάδα μετά από αυτό είτε όχι».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς