15.9 C
Athens

Μουντιάλ: Σφράγισαν το εισιτήριο για το Κατάρ ΗΠΑ και Μεξικό, απομένουν τρεις θέσεις για «τσεκάρισμα»

ΗΠΑ και Μεξικό επιβεβαίωσαν τον ρόλο του φαβορί και προκρίθηκαν αμφότερες στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, αφήνοντας την Κόστα Ρίκα στην 4η θέση, όπου θα δώσει μάχη με τη Νέα Ζηλανδία για την διεκδίκηση του τελευταίου εισιτηρίου από τον όμιλο της CONCACAF.

Μετά την πρωτιά του Καναδά από τη ζώνη της Βόρειας Αμερικής, τον δρόμο για το Κατάρ πήραν χέρι-χέρι το Μεξικό και οι ΗΠΑ. Αρχικά οι Μεξικανοί επικράτησαν με 2-0 του Ελ Σαβαδόρ και διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση, ενώ οι Αμερικανοί παρά την ήττα τους από την Κόστα Ρίκα με 2-0 τερμάτισαν 4οι και πήραν αυτοί το απευθείας εισιτήριο για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του επόμενου Δεκεμβρίου, ρίχνοντας στη μάχη των μπαράζ την Κόστα Ρίκα.

Πλέον μένουν μόλις τρία εισιτήρια για «τσεκάρισμα» (από τις ζώνες της Ευρώπης, της Λατινικής και της Βόρειας Αμερικής, και της Ασίας) σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό των ομίλων του Μουντιάλ του 2022, με την κλήρωση αυτών να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (1/04, 19:00) σε ζωντανή μετάδοση από το web tv του ΑΝΤ1.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς