16.4 C
Athens

Απαλλάχθηκαν ΑΕΚ και Άρης από τον ΕΣΑΚΕ για οφειλές σε παίκτες

Γλίτωσαν το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Άρης, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τους παίκτες στους οποίους όφειλαν χρήματα, με αποτέλεσμα ο ΕΣΑΚΕ να απαλλάξει τις δύο ΚΑΕ.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ, επήλθε συμφωνία με τους Λίνο Χρυσικόπουλο, Νίκο Γκίκα και Δημήτρη Μωραΐτη, που είχαν υποβάλλει καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για μη τήρηση των συμφωνηθέντων διακανονισμών για τις οφειλές προς το πρόσωπό τους.

Όσον αφορά τον Άρη, δικαιώθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για την υπόθεση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, στον οποίο εκκρεμεί η καταβολή οφειλομένων περίπου 50.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ –ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) της κατηγορίας της μη τήρησης των διακανονισμών που υποβλήθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας αδειοδότησης με τους αθλητές ΛΙΝΟ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΚΙΚΑ και ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΩΡΑΪΤΗ αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Απαλλάσσεται η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ – 2003 KAE) της κατηγορίας της μη τήρησης της από 15-6-2021 συμφωνίας- διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ προς τον καλαθοσφαιριστή της κ. VLADIMIR DRAGISEVIC, η οποία υποβλήθηκε στον ΕΣΑΚΕ υπόψη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, στα πλαίσια της διαδικασίας απόκτησης δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς