16.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Εκτός και ο Παπανικολάου, αγωνία για Σλούκα, Φαλ και Ντόρσεϊ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως το όνομα του Παπανικολάου προστέθηκε στις απουσίες των Ντόρσεϊ, Φαλ και Σλούκα και κανείς δεν ξέρει ποιοι θα είναι στη διάθεση του Μπαρτζώκα ενόψει Μπαρτσελόνα

Η επιστροφή του Σακίλ ΜακΚίσικ στις προπονήσεις θα ήταν ένα πραγματικά ευχάριστο νέο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αν τα προβλήματα ενόψει Μπαρτσελόνα δεν αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο.

Το νέο «θύμα» της γαστρεντερικής λοίμωξης που πλήττει τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τη σημερινή προπόνηση, ενώ εκτός παραμένουν και οι Κώστας Σλούκας, Μουστάφα Φαλ και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή και αύριο το βράδυ θα γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό αν θα έχει αντίκρισμα μια πιθανή νίκη επί των Καταλανών. Αν η Μονακό καταφέρει να νικήσει την Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο, τότε οι Ερυθρόλευκοι με δική τους νίκη θα κλειδώσουν την 3η θέση και θα έχουν κάνει ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή τους στο φάιναλ φορ μετά από πέντε χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς