27.7 C
Athens

Μεσίνα για Μήτογλου: Ελπίζω να ήταν λάθος, η Αρμάνι έχει μηδενική ανοχή σε θέματα ντόπινγκ

Μετά το θετικό δείγμα του Ρικάρντο Μορασκίνι σε έλεγχο ντόπινγκ και τον αποκλεισμό του, ήρθε η περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου για να πλήξει το κύρος της Αρμάνι.

https://athlosnews.gr/vomva-stin-armani-ntope-o-mitoglou/

Ο Έτορε Μεσίνα ρωτήθηκε για τα κρούσματα ντόπινγκ στην ομάδα του και η απάντησή του δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες, εκφράζοντας την ελπίδα η περίπτωση του Μήτογλου να οφείλεται σε λάθος και όχι σε σκόπιμη χρήση αναβολικών…

«Εμείς ως σύλλογος, τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και φέτος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ανταγωνιζόμαστε δίκαια, σεβόμενοι τον εαυτό μας, τους αντιπάλους μας και το παιχνίδι. Δεν έχουμε κανενός είδους ανοχή απέναντι στο ντόπινγκ, είτε πρόκειται για επιπολαιότητα είτε για εσκεμμένη κακή συμπεριφορά» ήταν τα λόγια του προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος συνέχισε:

«Ελπίζω ότι ο Μήτογλου θα έχει την ευκαιρία να δώσει εξηγήσεις τον εαυτό του και ελπίζω  όλο αυτό να οφείλεται σε λάθος. Προφανώς περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την υπόθεση, αλλά η πιο σημαντική πτυχή – επαναλαμβάνω – είναι ο σεβασμός στη δουλειά μας. Λυπάμαι πολύ για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο ιατρικό μας τιμ. Είναι άνθρωποι οι οποίοι κάθε μέρα θυμούνται ποιοι είναι οι κανόνες και είναι πολύ προσεκτικοί σε όλα. Αν συμβαίνουν κάποια πράγματα εκτός ομάδας είναι κάτι που μας ενοχλεί. Και μας ενοχλεί πολύ ως ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς