14.3 C
Athens

Φιλίποβιτς: Μεγάλη πρόκληση η Μπαρτσελονέτα, είμαστε λίγο άτυχοι φέτος

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα (30/3, 20:30) έχει μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό κυρίως από βαθμολογικής άποψης αφού οι δύο ομάδες διεκδικούν την παρουσία τους στο Final 8 και οι Ισπανοί βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τους Ερυθρόλευκους που είναι στην τρίτη θέση.

Ο Φιλίπ Φιλίποβιτς υποστήριξε πως είναι μεγάλη πρόκληση η συγκεκριμένη αναμέτρηση και στάθηκε στα προβλήματα που εμφάνισε ο Ολυμπιακός σε κάποιες αναμετρήσεις λόγω απουσιών.

«Ελπίζουμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελονέτα, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στο Final-8 της διοργάνωσης, αλλά σίγουρα, δεν είναι εύκολο. Είμαστε λίγο άτυχοι φέτος, τη μία παίζουμε με γεμάτο ρόστερ, την άλλη λείπουν δυο-τρεις παίκτες, είναι μια περίεργη χρονιά. Ξέρουμε τι θέλουμε να πετύχουμε στην Βαρκελώνη, είναι μια πρόκληση για εμάς να πάρουμε τρεις βαθμούς εκεί. Στον αθλητισμό πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, πρέπει να βλέπεις θετικά μέχρι το φινάλε.

Είχαμε ένα καλό ματς το Σάββατο στο πρωτάθλημα, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε ρυθμούς και να έχουμε καλό κλίμα για την προετοιμασία μας για το ματς με την Μπαρτσελονέτα. Η πρόκληση είναι μεγάλη, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη σε μία ζεστή πισίνα, κόντρα στην Μπαρτσελονέτα. Θα πάμε με όλη την ομάδα, δεν ξέρω όμως πόσο 100% έτοιμοι θα είμαστε όλοι, πρέπει όμως να πιστεύουμε, να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και να έχουμε στόχο την επιτυχία για το ματς την Τετάρτη», ανέφερε ο Σέρβος σούπερ σταρ των Ερυθρολεύκων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς