16.6 C
Athens

Ε. Πλευρίτου: Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να υπερασπιστούμε την κορυφή της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τη φιλοξενία του Final Four της Euroleague στο πόλο γυναικών που για φέτος θα διεξαχθεί στον Πειραιά, με τις Ερυθρόλευκες να έχουν «χρυσή» ευκαιρία για το repeat μπροστά στον κόσμο τους.

Σε αυτά τα πλαίσια και στο στάδιο αναμονής για τη μεγάλη διοργάνωση, η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε ανυπόμονη για το Final-4 της Euroleague στο Παπαστράτειο (2-3/4) καλώντας τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει μαζικά την προσπάθεια που θα γίνει από όλους για τη διατήρηση των ευρωπαϊκών σκήπτρων.

Αναλυτικά, η διεθνής πολίστρια των πρωταθλητριών Ευρώπης δήλωσε: «Μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι το Σάββατο που ξεκινά το Final-4 της Euroleague. Ο στόχος μας είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα, έχουμε πολύ άγχος ως πρωταθλήτριες Ευρώπης και ως φαβορί. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις την κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να μείνεις εκεί. Και εμείς αυτό θα επιδιώξουμε! Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, στο πλευρό μας.

Η ομάδα είναι έτοιμη και πολύ καλά προετοιμασμένη για τα παιχνίδια. Θέλω να ξαναζήσουμε το 2015, τότε που κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό μέσα σε ένα γεμάτο Παπαστράτειο και με μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη μας και ο έξτρα παίκτης που χρειαζόμαστε στα παιχνίδια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς