21.6 C
Athens

Το bullying, η προπαγάνδα και τα αγωνιώδη αποκλειστικά «τόσοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό»

Ο Χρήστος Υφαντής κάνει... επανάληψη στην αριθμητική μετρώντας «πόσοι φεύγουν» από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα και υπενθυμίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που θα κάνουν την τρίτη σερί φιέστα εν μέσω «εξυγίανσης»

Τελικά πόσοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022; Στις πρώτες απόπειρες να απαντηθεί αυτό το πολύ σημαντικό ερώτημα ήταν «πέντε» αυτοί που αποφασίστηκε να αφήσουν την ομάδα. Αργότερα προστέθηκαν δυο-τρεις ακόμη (από τους επονομαζόμενους «λιμούς») για να φτάσουμε εσχάτως στον αριθμό των «δώδεκα» (ζωή να ‘χουν)!

Ο ίδιος ο Ολυμπιακός ούτε δημοσιοποίησε μια ανάλογη πρόθεση ή απόφαση, ούτε άφησε να εννοηθεί ένας παραπλήσιος σχεδιασμός, αντίθετα, δημοσίως και ιδιωτικώς, ο οργανισμός των ερυθρολεύκων «καίγεται» για το πρωτάθλημα (αν προκύψει και το Κύπελλο έχει καλώς, αν όχι «χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι»), με δυο λόγια από τον Μαρινάκη έως τον τελευταίο της άμαξας προκύπτουν εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες από αυτές που εμφανίζονται στα ΜΜΕ να απασχολούν την ομάδα.

Είναι εντελώς έξω από τις προθέσεις του Ολυμπιακού αυτή η αναδιάταξη του δυναμικού της ομάδας που θα οδηγήσει αναγκαστικά σε μια νέα αγωνιστική πραγματικότητα σε ένα κόσμο (αυτόν των διοργανώσεων της UEFA) που αλλάζει με μεγάλες ταχύτητες και απειλεί τα κεκτημένα των ερυθρολεύκων στο UEFA Champions League και στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Τίποτε δεν είναι απίθανο, άλλωστε ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν (2018) πως είναι ικανός (και αποφασιστικός όποτε και όσο χρειάζεται) όχι απλώς να αναδιατάξει την ομάδα και το δυναμικό της, αλλά να το «ανατινάξει» αν απαιτείται και να το ανασυνθέσει εκ βάθρων, χωρίς να απωλέσει ο Ολυμπιακός την ανταγωνιστικότητα του. Γνωστά αυτά και ιστορικά αποδεδειγμένα.

Εκείνο που προβληματίζει ολοένα και περισσότερους στην ερυθρόλευκη ομάδα είναι ο χρόνος στον οποίο προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα περιβεβλημένα με μία επίπλαστη βεβαιότητα, οι φανερές και κρυφές στοχεύσεις τους (αν στην πραγματικότητα υπάρχουν) και το σημείο εκκίνησης τους.

Στον Ολυμπιακό καταγράφουν αυτή την επικοινωνιακή καταιγίδα που «αποκαλύπτει» δήθεν αλλαγές, αποχωρήσεις και προσθήκες και, ταυτόχρονα, δημιουργεί ή επιχειρεί να προκαλέσει μια εικόνα γενικευμένης αναταραχής στο Ρέντη με το πρωτάθλημα σε εξέλιξη και το Κύπελλο στην τελική του φάση, την ερμηνεύουν και την ερμηνεύουν σωστά! Είναι ζήτημα «συμμαχιών» που φαίνεται πως προέκυψαν εσχάτως με πολύ «λεπτό» περιεχόμενο!

Στο ίδιο περιβάλλον εξελίσσονται και οι απελπισμένες επιθέσεις που έχει εξαπολύσει εσχάτως ο επικοινωνιακός μηχανισμός της εξυγίανσης με αφετηρία τον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος U15 και το «πέναλτι» που καταλογίστηκε υπέρ του Ολυμπιακού (προφανώς και δεν ήταν πέναλτι, αυτό δεν συζητείται).

«Εμπνευσμένοι» αναλυτές σε πασίγνωστες ιστοσελίδες έπιασαν αμέσως δουλειά, χωρίς να κρύβονται: ανέλυσαν εν τάχει όλη την ερυθρόλευκη ιστορία και την κατάκτηση των τίτλων. Ανέτρεξαν έως και στον αγώνα της Λεωφόρου με διαιτητή τον κ. Ευθυμιάδη (όλοι γνωρίζουν τι έγινε στον συγκεκριμένο αγώνα με πρωταγωνιστή τον κ. Φιλιππίδη).

https://athlosnews.gr/san-simera-24-3-to-nterbi-tou-efthymiadi-kai-mia-aimatiri-epithesi-gia-ena-penalti-mars-vids/

Πούλησαν «ερυθρόλευκη τρομοκρατία ή εκμετάλλευση των διαιτητών». Ανακάλυψαν επικοινωνιακό bullying σε ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων «που είπε την αλήθεια» (λες και κάποιος άλλος είπε ψέματα!). Υπαινίχθηκαν επηρεασμό του διαιτητή του αγώνα (της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας του τιτανοτεράστιου Παπαχρήστου της εταιρείας «Γιαννάκης και σία» παρακαλώ!) και, στο τέλος, εν χορώ κατέληξαν στο προφανές από την αρχή: αφού ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός φταίει αυτός που όρισε τον διαιτητή, δηλαδή ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ!

Δεν είναι καθόλου αστείο να κατηγορείται δημοσίως ο κ. Κλάτενμπεργκ για τον ορισμό ενός διαιτητή δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας σε ένα αγώνα U15 και να του αποδίδεται δόλος υπέρ των Ερυθρολεύκων. Αντίθετα, είναι πολύ σοβαρό έως στημένο! Αυτή η «μηχανή» με στόχο τον Πρόεδρο της ΚΕΔ έχει στηθεί από το ξεκίνημα της περιόδου και συνεχίζει αγόγγυστα να δουλεύει μέχρι και σήμερα, χωρίς να γνωρίζει όρια.

Η τρίτη διαδοχική κατάκτηση πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό σε συνθήκες «Παναής, Τζακ και Δανιήλ με Φύτρα με ολίγη από Μπαλτάκο για το μέλλον στο Πάρκο Γουδή» δεν αντέχεται. Η «απόφαση» της συμμαχίας της εξυγίανσης να απομακρύνει με κάθε κόστος τον Άγγλο αρχιδιαιτητή από την ΚΕΔ έχει ληφθεί μήνες πριν, δεν άλλαξε ποτέ και υλοποιείται σταθερά και συστηματικά, χωρίς κανένα περιορισμό ή περισπασμό.

Ο Ολυμπιακός είναι ο ιδανικός «ένοχος», έτσι κι αλλιώς «φταίει για όλα» από την ημέρα που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, δεν θα μπορούσε να μην φταίει για τον Κλάτενμπεργκ, που όρισε ένα διαιτητή σε αγώνα U15 και του έδωσε εντολή (έτσι υπονοείται, αν δεν αναφέρεται ρητά) να ευνοήσει τον Ολυμπιακό, οπότε, επειδή δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τον Ολυμπιακό (το προσπαθήσαμε αλλά μείναμε με την προσπάθεια στο χέρι και στη Δεοντολογία και στο Εφετείο) «θάνατος στον Κλάτενμπεργκ».

Έως τον επόμενο «Κλάτενμπεργκ» όπως και αν λέγεται (αν υπάρξει άλλος και αν εγκατασταθεί στα γραφεία της ΚΕΔ) έχει ο Θεός, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, κάτι θα βρεθεί να περάσει ο καιρός και να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Δεν μπορώ να μην παραδεχθώ πως το πακέτο είναι ελκυστικό! Κοστίζει, ίσως, κάτι παραπάνω, αλλά χαλάλι του αν είναι να κάνουν τον Ολυμπιακό να ψάχνεται!

Λεβέντες, πάρτε νερό μαζί σας, το μέλλον σας έχει πολλή ξηρασία!

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ολυμπιακός: Ο Κουτσίδης εξαφάνισε τον Καμάρντα στην πιο «τρελή» εβδομάδα της ζωής του

Σε ηλικία 19 ετών ο Ισίδωρος Κουτσίδης έζησε μέσα σε λίγες μέρες πρόκριση στoυς «4» του Conference League, αγωνίστηκε στον ημιτελικό με τη Ναντ με μόλις τρεις ώρες ύπνου και επιστρέφει στην Ελλάδα ως πρωταθλητής Ευρώπης έχοντας «σβήσει» ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Μίλαν

Ολυμπιακός: Η ονειρική πορεία των Νέων μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, υποκλίθηκαν Μπάγερν, Ίντερ και Μίλαν (vid)

Οι θρυλικοί «μπέμπηδες» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία στη Νιόν κατακτώντας το Champions League των Νέων, σε ένα ονειρικό ταξίδι που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κόντρα σε Ιταλούς