18 C
Athens

Σοκ στη Τζένοα: Προφυλακίστηκε ως κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση ο Πορτανόβα!

Σοκ και «παγωμάρα» έχει προκαλέσει στις τάξεις της Τζένοα η είδηση ότι ο Ιταλός μέσος της ομάδας, Μανόλο Πορτανόβα προφυλακίστηκε και θα δικαστεί με κατηγορία εις βάρος του τη συμμετοχή σε σεξουαλική επίθεση κατά μίας 21χρονης γυναίκας στα τέλη Μαϊου του 2021.

Μετά από 10μηνη έρευνα των ιταλικών Αρχών διατάχθηκε η προφυλάκιση του ποδοσφαιριστή της Τζένοα όπως και άλλων δύο ενήλικων, θεωρώντας τους ύποπτους για συμμετοχή σε σεξουαλική επίθεση πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο Ιταλός μέσος των «ροσομπλού» που φέτος κατέγραψε 17 συμμετοχές στη Serie A θα περάσει από τις αίθουσες του δικαστηρίου στις 7 Ιουνίου, μαζί με τους υπόλοιπους φερόμενους ως «δράστες» της επίθεσης και πλέον είναι σχεδόν βέβαιη η απομάκρυνσή του από την Τζένοα, αλλά και πιθανότατα το πρόωρο τέλος της καριέρας του, εφόσον δεν αθωωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους άλλους υπόπτους που προφυλακίστηκαν είναι συγγενής του Πορτανόβα, ενώ ο τέταρτος ύποπτος, ο οποίος ήταν 17 ετών τη στιγμή του συμβάντος, βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου Ανηλίκων της Φλωρεντίας.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς