27.7 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Αποκαλυπτικός Λαπόρτα για Μέσι, Χάαλαντ και Εμπαπέ

Ο Ζουάν Λαπόρτα μίλησε για όλους και για όλα, προανήγγειλε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις για την Μπαρτσελόνα στο άμεσο μέλλον αλλά προς το παρόν απέκλεισε το σενάριο επιστροφής του Μέσι στο Καμπ Νου

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των μεταγραφών, θέλοντας να χτίσει μία νέα αυτοκρατορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο με ηγέτη τον Τσάβι από τον πάγκο, αφήνοντας παράλληλα πίσω όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην μετά-Μέσι εποχή.

Και μιας που αναφέραμε τον Αργεντινό σούπερ σταρ που μοιάζει αγνώριστος στην Παρί και 7 μήνες μετά τη μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα αποδοκιμάζεται ήδη από τους οπαδούς στο «Παρκ Ντε Πρενς», παρά τις έντονες «σειρήνες» επιστροφής του από το καλοκαίρι στην Βαρκελώνη, ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα Ζουάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν τίθεται θέμα επιστροφής του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις πολύ δύσκολες -έως ακατόρθωτες- περιπτώσεις των Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχω λάβει ούτε ένα μήνυμα από τους μάνατζερ του Μέσι για την πιθανότητα επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.

Η επικοινωνία μου με τον Μέσι δεν είναι πλέον συχνή αλλά θα ήθελα να ήταν παρών ο Λέο μαζί μας στα εγκαίνια του νέου σταδίου. Το Καμπ Νόου θα είναι πάντα σπίτι του.

Δεν υπάρχει συζήτηση με τον Λέο Μέσι για το ενδεχόμενο επιστροφής του. Η πραγματικότητα είναι πως δεν το σκεφτόμαστε. Ο Λέο είναι ο Λέο, είναι ο καλύτερος αλλά δεν είναι στα πλάνα μας αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο deal», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα για να προσθέσει σχετικά για τους Χάαλαντ και Εμπαπέ:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ξοδέψουμε τα χρήματα που απαιτούνται για αυτές τις δύο περιπτώσεις. Βλέπω και τους δύο αυτούς παίκτες να βρίσκονται πολύ μακριά από την Μπαρτσελόνα».

Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τους Σαλάχ και Λεβαντόφσκι ήταν λακωνικός:

«Οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Μπαρτσελόνα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε σε επαφές για τον Λεβαντόβσκι ή τον Σαλάχ. Αν κάνω κάτι τέτοιο, θα μου πουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι δημιουργώ προβλήματα στις διαπραγματεύσεις».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς