16.2 C
Athens

Εξετάζει την περίπτωση του Νέρες η Μαρσέιγ πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ

Η Μαρσείγ κοιτά από τώρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με την προοπτική να ενισχυθεί από τώρα ενόψει της συνέχειας σε Γαλλία και Ευρώπη.

Οι Μασσαλοί που στα προημιτελικά του Conference League θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ σε διπλές μάχες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Γαλλία και Βραζιλία, για την περίπτωση του Νταβίντ Νέρες που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σαχτάρ Ντόνετσκ αλλά πλέον είναι ελεύθερος μέχρι τις αρχές Απριλίου να υπογράψει σε άλλη ευρωπαϊκή και μη ομάδα της αρεσκείας του.

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα στη Γαλλία η Μαρσείγ δείχνει την πρόθεση να τον αποκτήσει άμεσα δίνοντάς του ένα καλό συμβόλαιο με φόντο την επέκτασή του από το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αναφερθεί κάτι με βεβαιότητα σχετικά με το «φλερτ» των δύο πλευρών, που όλα δείχνουν ότι υπάρχει.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της UEFA οι ομάδες που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν το δικαίωμα να προσθέσουν δύο ποδοσφαιριστές από τη Ρωσία ή την Ουκρανία στις λίστες τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς