23.4 C
Athens

Αναπάντεχη οικειοθελής αποχώρηση από το Star

Πανέμορφη παρουσιάστρια εγκαταλείπει το κανάλι και την εκπομπή της για να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη, τη ζωγραφική!

Κι όμως, υπάρχουν ακόμα και σήμερα που τόσοι άνθρωποι κάνουν το παν για να βρεθούν στο γυαλί, εκείνοι που γυρίζουν την πλάτη στην τηλεόραση για να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούν περισσότερο στη ζωή τους.

Το ίδιο έκανε και πανέμορφη παρουσιάστρια που συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού Star. Είπε «όχι» στη συμμετοχή της για να ασχοληθεί με την τέχνη!

Κι όμως, είναι γεγονός! Η Τζούλια Νόβα, το κορίτσι του Τροχού της Τύχης δεν θα βρίσκεται πια στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη. Η όμορφη βοηθός του εγκαταλείπει την τηλεόραση για να αφοσιωθεί επαγγελματικά στη μεγάλη της αγάπη.

Το εντυπωσιακό μοντέλο μετά από 2,5 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας της στον Τροχό της Τύχης έδωσε αρνητική απάντηση για τη συνέχιση της παρουσίας της στο τηλεπαιχνίδι, όχι για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά γιατί θέλει να ασχοληθεί σοβαρά και επαγγελματικά με τη ζωγραφική!

Πολυτάλαντο κορίτσι η Τζούλια, αλλάζει καριέρα σε μια στιγμή που οι μετοχές της στην τηλεόραση ήταν ανεβασμένες για να ασχοληθεί με αυτό που την εμπνέει και αγαπά.

Οσο για τον «Τροχό της Τύχης»; Τα castings για να βρεθεί η αντικαταστάτρια της έχουν ξεκινήσει για να αρχίσουν και τα γυρίσματα του νέου κύκλου του τηλεπαιχνιδιού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς