17.3 C
Athens

Μαυροβούνιο – Ελλάδα 1-0: Επέστρεψαν τα… κολλύρια (vid)

Με μία απογοητευτική εμφάνιση στην Ποντγκόριτσα η Ελλάδα παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο απέναντι στο αδύναμο Μαυροβούνιο και γνώρισε την πρώτη -έστω και ανεπίσημη- ήττα επί εποχής Πογιέτ

Μόλις τρία βράδια μετά τη νίκη στο Βουκουρέστι επί της Ρουμανίας στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτσ στον «γαλανόλευκο» πάγκο επέστρεψε η γκρίνια, η εσωστρέφεια και οι γκέλες για την εθνική!

Με μία απογοητευτική εμφάνιση στην Ποντγκόριτσα η Ελλάδα παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο απέναντι στο αδύναμο Μαυροβούνιο και γνώρισε την πρώτη -έστω και ανεπίσημη- ήττα επί εποχής Πογιέτ «σβήνοντας» όσες όμορφες εικόνες δημιούργησε με τη Ρουμανία το βράδυ της 25ης Μαρτίου.

Το Μαυροβούνιο πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 59′ με τον Όσμαϊτς.

Οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν ωραία από τον κεντρικό άξονα και μετά την υπέροχη κάθετη του Εράκοβιτς προς τον σκόρερ η «γαλανόλευκη» άμυνα κόπηκε στα δύο για το 1-0 της εθνικής Μαυροβουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥΣ

Η εθνική ήταν σα να μην κατέβηκε ποτέ στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου και ολοκλήρωσε το ματς με μόλις δύο αξιόλογες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή του Πέλκα στο 91ο (!) λεπτό.

Από εκεί και πέρα και αν εξαιρέσουμε μία ακίνδυνη κεφαλιά του Γιακουμάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή η εθνική δεν έβγαλε τίποτα στον κάκιστο αγωνιστικό χώρου του γηπέδου στην Ποντγκόριτσα και έστειλε τα πρώτα μηνύματα για αναγκαία βελτίωση ενόψει των επίσημων αγώνων για το Nations League το καλοκαίρι.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΕΛΛΑΔΑ 1-0

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς (62′ Σίπσιτς), Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Ραίκοβιτς (90+2′ Ντρέσκοβιτς), Γιάνκοβιτς (81′ Γιάντσιτς), Μάρουσιτς, Όσμαζιτς (81′ Ράκονιτς), Γιόβετιτς (46′ Ράκοβιτς), Κρστόβιτς (62′ Τζούρτζεβιτς).

ΕΛΛΑΔΑ (Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Λύρατζης (75′ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (61′ Χατζηγιοβάνης), Μπουχαλάκης (75′ Κουλούρης), Μπακασέτας, Δουβίκας (61′ Μάνταλος), Πέλκας, Παυλίδης (61′ Γιακουμάκης).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς