15.7 C
Athens

Απολογήθηκε για τις δηλώσεις του ο Άμραμπατ: «Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι μου λείπουν τα παιδιά μου»

Είναι που είναι η ΑΕΚ φέτος, ήρθε να της προκαλέσει κι άλλους «πονοκεφάλους» ένα δικό της μέλος. Περί του Νόρντιν Άμραμπατ ο λόγος με αφορμή τις δηλώσεις του για το γεγονός ότι θα προτιμούσε να αγωνίζεται στην Ουτρέχτη παρά την Ένωση, με ατάκες που «αδειάζουν» τη διοίκηση των Κιτρινόμαυρων και φανερώνουν πολλά για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν όλοι στο κλαμπ.

https://athlosnews.gr/tromero-adeiasma-tou-amrabat-stin-aek-oloi-xeroun-oti-protimo-tin-outrechti/

Μετά από παρατήρηση της ΑΕΚ προς τον παίκτη και συνομιλία του με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο Άμραμπατ ξεκαθάρισε με μία μικρή απολογία πως δεν έχει κανένα θέμα με την Ένωση, αλλά η απουσία των παιδιών του τον έχει κάνει να σκέφτεται την επιστροφή στην Ολλανδία και το μέλλον του κοντά τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην απολογία του προς την ΑΕΚ ο Μαροκινός άσος:

«Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στο club και πραγματικά δεν περίμενα ότι η τοποθέτησή μου θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο θέμα. Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο 100% στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Δεν είπα τίποτα αρνητικό για την ομάδα μου, δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου. Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς