17.2 C
Athens

Τζιμπούρ και Αμπντούν για Φωστήρα

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Φωστήρα, σε αντίθεση με τον Τζαμέλ Αμπντουν που είναι αρνητικός για αρχή

Το γεγονός πως ο Φωστήρας έπεσε στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έχει κάνει τους ανθρώπους του «Φονέα» να κινούνται δραστικά, ώστε ο σύλλογος του Ταύρου να ανέβει γρήγορα στην Γ’ Εθνική.

Αυτός είναι και ο λόγος που η διοικούντες τον σύλλογο φαίνεται να έχουν κάνει πρόταση σε Ράφικ Τζιμπούρ, αλλά και τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Όπως βγαίνει απ’ το ρεπορτάζ ο «τρομοκράτης» έχει ήδη δεχτεί πρόταση από τον Φωστήρα και δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Ταύρο, καθώς ο 34χρονος επιθετικός από τον Ιανουάριο έμεινε ελεύθερος, από την Κονσόλα Μαρσέιγ, ομάδα Γ’ Εθνικής της Γαλλίας.

Μάλιστα, ο Αλγερινός φαίνεται να είναι και εκείνος που συζήτησε με τον κολλητό του φίλο, Τζαμέλ Αμπντούν, το ενδεχόμενο να έρθει και εκείνος στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φωστήρα, όμως ο συμπατριώτης του δεν φάνηκε να είναι και τόσο θερμός στην πρόταση αυτή, τουλάχιστον για αρχή.

Άπαντες οι φίλοι του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου ελπίζουν να γίνει πράξη η πρόταση του Φωστήρα, καθώς όλοι θυμούνται την τρομερή δυάδα στην θητεία τους στον Ολυμπιακό την διετία 2011-2013, σεζόν που οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το νταμπλ, με τους δύο Αλγερινούς να έχουν σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του.

Ακόμα όμως και μόνο ο Ράφικ Τζιμπούρ να επιστρέψει στην Ελλάδα, δεν θα είναι λίγοι που θα χαρούν, καθώς μην ξεχνάμε πως ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξόδου του Ατρομήτου για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη, αλλά και τα τέρματα που σημείωσε με τις φανέλες των Πανιώνιο και ΑΕΚ, πριν βρεθεί στο λιμάνι για χάρη του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς