24.6 C
Athens

Κουντούρης: Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης είναι έτοιμες να μας κάνουν ξανά περήφανους, όλοι δίπλα τους

Το Final Four του Πειραιά πλησιάζει και ο Ολυμπιακός που φέτος φιλοξενεί την σπουδαία διοργάνωση της Euroleague στο πόλο γυναικών προετοιμάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την δεύτερη συνεχή κατάκτηση του τροπαίου.

Σε αυτά τα πλαίσια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης ζήτησε από όλο τον κόσμο να σταθεί δίπλα στα «χρυσά» κορίτσια του Θρύλου ενόψει ενός Final Four που θα κάνουν τα πάντα για να γράψουν ξανά ιστορία, αυτή τη φορά στο σπίτι τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κουντούρη:

«Μια εβδομάδα πριν από το Final 4 της Euroleague γυναικών, η καρδιά του ευρωπαϊκού πόλο χτυπάει στην Ελλάδα. Σε μια δύσκολη για όλους εποχή, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανέλαβε την ευθύνη να διοργανώσει το μεγάλο αυτό αθλητικό και κοστοβόρο γεγονός, χάρη στην αρωγή της Περιφέρειας Αττικής και των υπόλοιπων υποστηρικτών, με στόχο να κερδίσει το στοίχημα της διεξαγωγής μια άρτιας διοργάνωσης.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης είναι έτοιμες να πέσουν και πάλι στην πισίνα για να μας κάνουν ξανά υπερήφανους. Ο κόσμος έχει χρέος να σταθεί δίπλα σε αυτά τα κορίτσια, εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια. Γεμίζουμε το Παπαστράτειο για να ωθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.

Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία διεκδικώντας την δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης. Δεν θα είναι εύκολο. Τίποτα δεν έρχεται μόνο του, τίποτα δεν έχει χαριστεί στον Ολυμπιακό. Όλοι μαζί δίπλα στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς