19.7 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Κεσί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν και Μαζραουί οι πρώτες κινήσεις για το καλοκαίρι

Η Μπαρτσελόνα των τελευταίων εβδομάδων δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του προηγούμενου ενάμισι χρόνου. Το τρομακτικό 0-4 μέσα στο Μπερναμπέου επιβεβαίωσε τη δυναμική που έδωσαν στους Καταλανούς τα μεταγραφικά αποκτήματα του χειμώνα και κυρίως οι Ομπαμεγιάνγκ και Φεράν Τόρες που απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και στα πιο απαιτητικά ματς.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο Τσάβι έχει ζητήσει από τον Λαπόρτα περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι, προκειμένου να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της La Liga, αλλά και να την ξανακάνει φόβητρο στο Champions League.

Ο Λαπόρτα φέρεται πρόθυμος να ικανοποιήσει τα αιτήματα του 41χρονου τεχνικού και ξεκαθάρισε πως «το καλοκαίρι θα προχωρήσουμε σε τέσσερις τουλάχιστον μεταγραφές», μιλώντας σχετικά στο «El Periodico». Βάσει των καταλανικών ρεπορτάζ, οι Σέζαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι) και Φρανκ Κεσί (Μίλαν) ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για τη Βαρκελώνη, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Νουσαΐρ Μαζραουί του Αγιαξ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς