24.3 C
Athens

Βαζάκας: «Δεν σε γνώρισα από τις πλαστικές» – Κούγιας: «Πόσες ώρες ψαρεύεις και πόσες κάνεις τον προπονητή;»

Μετά τη νίκη – θρίλερ της ΑΕΛ επί του Πιερικού με γκολ του Όγκμποε στις καθυστερήσεις, ο Αλέξης Κούγιας δημοσίευσε μια ξεκαρδιστική δήλωση για τον «ψαρά» Γιώργο Βαζάκα, τον οποίο αποκάλεσε «εφευρέτη του πέστε κάτω».

https://athlosnews.gr/kougias-gia-vazaka-o-proponitis-pou-eisigage-to-peste-kato-nomiza-oti-eiche-ginei-psaras/

Ο Γιώργος Βαζάκας απάντησε στον πρόεδρο της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι «δεν τον γνώρισε από τις πλαστικές όταν κατέβηκε για να προπηλακίσει τον ίδιο και τους παίκτες του» και όπως ήταν λογικό, αυτή η δήλωση δεν ήταν δυνατόν να περάσει αναπάντητη.

Ο Αλέξης Κούγιας ενημέρωσε με νέα δήλωση πως τρέχει αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του προπονητή του Πιερικού, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ στη ζωή του δεν έκανε πλαστικές και κλείνοντας με το ερώτημα «πόσες ώρες τη μέρα ψαρεύεις και πόσες κάνεις τον προπονητή;»…

Η απάντηση του Γιώργου Βαζάκα:

«Φίλε μου Αλέξη Κούγια θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό σου όταν κατέβηκες από την κερκίδα για να προπηλακίσεις τους παίκτες μου τους συνεργάτες μου και εμένα επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την ομάδα σου. Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς μου είναι ότι δεν σε γνώρισα, οι πλαστικές που έκανες στο πρόσωπό σου αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά σου. Όσον αφορά για την παρουσία μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο το δείχνουν τα 760+ φύλλα αγώνος σ όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες».

Η ανταπάντηση του Αλέξη Κούγια στην απάντηση του Γιώργου Βαζάκα:

«Για όσα σήμερα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιοποιήθηκαν από έναν που δούλεψε προπονητής στην Ηλιούπολη και που πιθανότατα αυτοί του τα υπαγόρευσαν να τα δημοσιοποιήσει, έχω να δηλώσω τα εξής:

Επειδή το πιο υποτιμητικό για έναν άντρα είναι να κρύβει την ηλικία του, να βάφει τα μαλλιά του, να βάζει περούκες και να κάνει πλαστικές εγχειρήσεις, αυτό που τόλμησες να πεις για εμένα και που είναι αδύνατον να το σκέφτηκες εσύ εκεί όπου όλη μέρα ψαρεύεις, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά.

Ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις και εσύ τα παιδιά σου ή τα εγγόνια σου για να σε λυπηθώ. Ήδη τρέχει εις βάρος σου η αυτόφωρη διαδικασία.

Το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου γενικότερα, από ένα ατύχημα που είχα με μοτοσυκλέτα όταν ήμουν 18 ετών, είναι γεμάτο από λακκούβες, ουλές και χαρακιές και επειδή έμεινα 3 χρόνια στο Νοσοκομείο και έτσι σταμάτησα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, θέλω να τις βλέπω καθημερινά για να θυμάμαι τί έχω τραβήξει και τί ξεπέρασα στη ζωή μου για να σπουδάσω και να επιβιώσω επαγγελματικά και επειδή ντρέπομαι για αυτούς που υποβάλλονται σε πλαστικές εγχειρήσεις και τους κοροϊδεύω δεν έχω κάνει το παραμικρό μέχρι τώρα στα 71 μου χρόνια.

Θέλω να σε δω πώς θα είσαι την ημέρα που θα έρθεις στο Δικαστήριο και την ημέρα που θα πρέπει να μου πληρώσεις την αποζημίωση, όχι μόνο εσύ αλλά και εκείνοι που δημοσιοποίησαν αυτή τη βρώμικη ανακοίνωσή σου.

Και ένα ερώτημα:

Πόσες ώρες την ημέρα ψαρεύεις και πόσες ώρες κάνεις τον προπονητή;».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς