22.6 C
Athens

Παρών στο δικαστήριο για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης (pics)

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας εμφανίστηκε για πρώτη φορά το πρωί της Δευτέρας ο Πέτρος Φιλιππίδης, προκειμένου να καθίσει στο εδώλιο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού.

Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται η γυναίκα του Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους, οι οποίοι έφτασαν στο δικαστήριο λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Ο συνήγορος του Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε μιλήσει για πρόβλημα υγείας του εντολέα του, την πρώτη ημέρα της δίκης, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, έχει χάσει 25 κιλά» και ζητώντας διακοπή της διαδικασίας .

Σε δηλώσεις του στο Open, ο γνωστός δικηγόρος τόνισε: «Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα τα πει όλα ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Ο ηθοποιός, προφυλακισμένος από τον Ιούλιο, θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για ένα βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014 σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Στο δικαστήριο βρίσκονται και σήμερα οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα και Κάτια Δανδουλάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς