17.7 C
Athens

Ο Γουίλ Σμιθ κέρδισε το Όσκαρ, αλλά έκλεψε την παράσταση χαστουκίζοντας τον Κρις Ροκ! (vid)

Ένα περιστατικό που θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο άβολες στιγμές των Όσκαρ έλαβε χώρα στην 94η τελετή απονομής των βραβείων, όταν ο Will Smith χαστούκισε τον παρουσιαστή της βραδιάς, προσβεβλημένος για το άκομψο αστείο του με αποδέκτη τη σύζυγό του.

Ο Κρις Ροκ αστειεύτηκε με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ λέγοντας «Το G.I. Jane 2 σε περιμένει», αναφερόμενος στο ξυρισμένο της κεφάλι, το οποίο όμως δεν οφείλεται σε στιλιστική άποψη της ηθοποιού, αλλά στην απώλεια μαλλιών λόγω αλωπεκίας.

Η Πίνκετ Σμιθ δε φάνηκε να διασκεδάζει καθόλου από την ατάκα του κωμικού και δευτερόλεπτα αργότερα ο άντρας της πλησίασε τον Κρις Ροκ για να τον χαστουκίσει, αφήνοντας αποσβολωμένο το κοινό εντός και εκτός αίθουσας. Επιστρέφοντας στη θέση του, ο Γουιλ Σμιθ είπε έξαλλος στον Κρις Ροκ «Μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο γαμ…νο στόμα σου», την ώρα που ο παρουσιαστής προσπαθούσε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για αστείο.

Στη συνέχεια της βραδιάς, ο Γουίλ Σμιθ κατέκτησε το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα και προπονητή των Βένους και Σερίνα και πλάνταξε από το κλάμα στον ευχαριστήριο λόγο του, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία του σε μία ιδιαίτερη μεν, αμήχανη δε βραδιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς