21.6 C
Athens

Γ’ Εθνική: Η Προοδευτική πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό μπροστά σε 3.500 φίλους της!

Ντέρμπι από τα παλιά και τεράστια νίκη κορυφής για την Προοδευτική στον Κορυδαλλό απέναντι στον Εθνικό Πειραιά με 2-0 που τη φέρνει δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε μια ανάσα από τα πλέι οφ των πρωτοπόρων που κυνηγούν την άνοδο στη Super League 2.

Η Προοδευτική άνοιξε το σκορ από στημένη φάση στο 36′ με το σουτ του Πατσατζόγλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ και στο 47′ ο Κυριαζής διαμόρφωσε το τελικό 2-0 αφού ο Εθνικός δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, με την ομάδα του Κορυδαλλού να διαχειρίζεται άνετα το προβάδισμα και τον ρυθμό του αγώνα.

Οι πανηγυρισμοί στο «κλουβί» της Νίκαιας είχαν ξεκινήσει από νωρίς με σχεδόν 3.500 φίλους της Προοδευτικής να στήνουν πάρτι για τη διαφαινόμενη άνοδο που θα κυνηγήσει η ομάδα τους.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος (53′ Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (62′ Νάστος), Θεοδωρίδης (62′ Ραχίμ), Κρητικός, Κυριαζής, Ποτουρίδης (81′ Μακρίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας (84′ Κώστας), Ζωγραφάκης (54′ Σουμπίνιο), Παπαγγελής, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Μπέλερης (57′ Χαρίτος), Ζαχαράκης (54′ Λύγκος), Ντάφλας, Φερναντίνιο, Σάμιος (84′ Δώδας).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς