24.3 C
Athens

Super League 2: Τεράστια νίκη για την Καλλιθέα, λύτρωσε την ΑΕΛ στο 94′ ο Όγκμποε (vid)

Στον έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό βρίσκεται η Καλλιθέα η οποία με ματς περισσότερο πλησίασε κι άλλο τους Βοιωτούς. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με γκολ του Μάλτσι στο 81′ με υπέροχη κεφαλιά (και αφού λίγα λεπτά νωρίτερα ο Κονέ είχε προειδοποιήσει με δοκάρι) άνοιξε το σκορ απέναντι στην Κηφισιά στο Ελ Πάσο και διατήρησε το προβάδισμα (1-0) που της έδωσε τη νίκη και την κρατά ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου.

Μάλιστα, το γεγονός πως η Καλαμάτα έμεινε στο 1-1 στη Ζάκυνθο ήταν ευνοϊκό αφού βρίσκεται στο +1 από τη Μαύρη Θύελλα (η οποία είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου) που στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε γκολ με πέναλτι και ενώ στο 32′ είχε προηγηθεί με το όμορφο γκολ του Λουκίνα.

Σε κούρσα για δύο εξελίσσεται ο Βόρειος Όμιλος αφού η Αναγέννηση Καρδίτσας γνώρισε την ήττα στη Λάρισα από τον Απόλλωνα με 2-1 και παρέμεινε στους 44 βαθμούς και στο -17 από την πρωτοπόρο Βέροια που έχει παιχνίδι λιγότερο. Η ΑΕΛ επιβλήθηκε με 1-0 του Πιερικού στο Αλκαζάρ με το γκολ του Μάριου Όγκμποε στην εκπνοή των καθυστερήσεων και βρίσκεται στο κατόπι της ομάδας της Ημαθίας και στο -8 με παιχνίδι λιγότερο.

Ο ΠΑΟΚ Β’ έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) με τον Θεσπρωτό και υποχρεώθηκε σε νέα απώλεια βαθμών από την ομάδα της Ηγουμενίτσας. Αργότερα η Καβάλα μετά την παραίτηση του Αλεξάντερ Νούρι έβγαλε αντίδραση στον Βόλο απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό και επικράτησε 2-0 με τον Πάτρικ Έμπερτ να είναι ο σωτήρας των Αργοναυτών που πήραν τρίποντο-ανάσα στη μάχη τους για την παραμονή.

26Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 

Βόρειος Όμιλος

ΑΕΛ – Πιερικός 1-0

Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 0-2

ΠΑΟΚ Β’ – Θεσπρωτός 0-0

Νότιος Όμιλος

Ηρόδοτος – Ρόδος 0-0

Καλλιθέα – Κηφισιά 1-0

Ζάκυνθος – Καλαμάτα 1-1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς