18.4 C
Athens

Τρομερό «άδειασμα» του Άμραμπατ στην ΑΕΚ: «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη»

Ο Μαροκινός άσος που κάνει τη διαφορά στη φετινή ΑΕΚ υπογράμμισε πως «όλοι ξέρουν ότι προτιμά την Ουτρέχτη», ενώ έκανε κι έκκληση προς τον τεχνικό διευθυντή της ολλανδικής ομάδας για να τον υπογράψει το ερχόμενο καλοκαίρι!

Τίποτα δεν πάει καλά στη φετινή ΑΕΚ! Μετά τις δηλώσεις Στάνκοβιτς που τόνισε ανοιχτά την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι πήγε στην Ένωση για νίκες και τίτλους, αλλά «όλο χάνει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ», ήρθε και η σημερινή τοποθέτηση του Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Ουτρέχτη, ωστόσο ο Μαροκινός φαίνεται να σκέφτεται ήδη την επιστροφή του στην Ολλανδία για χάρη της οικογένειάς του -και όχι μόνο-.

Συγκεκριμένα ο Μαροκινός άσος που κάνει τη διαφορά στη φετινή ΑΕΚ υπογράμμισε πως «όλοι ξέρουν ότι προτιμά την Ουτρέχτη», ενώ έκανε κι έκκληση προς τον τεχνικό διευθυντή της ολλανδικής ομάδας για να τον υπογράψει, παρά το γεγονός ότι έχει «ανοιχτό» συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», δήλωσε αρχικά ο 35χρονος φορ.

«Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις, χαχα!», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Δεν χρειάζεται ζητήσω για δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά», δήλωσε στη συνέχεια σύμφωνα με το ίδιο ολλανδικό ρεπορτάζ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς