21.7 C
Athens

Τρομερή φωτογραφία: Τζιοβάνι και Ριβάλντο γύρισαν τον χρόνο πίσω μέσα από το χορτάρι του Άνφιλντ (pic)

Ριβάλντο και Τζιοβάνι είναι δύο από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στα ελληνικά γήπεδα και μέσα σε μία φωτογραφία γεμάτη αναμνήσεις και ποδοσφαιρική μαγεία μας γύρισαν πίσω στον χρόνο με αφορμή το φιλικό βετεράνων ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα

Είναι από τα «κλικ» που θες να βλέπεις ξανά και ξανά. Σαν να ξέφυγαν δύο μάγοι από το… Χόγκουαρτς και να «προσγειώθηκαν» στο χορτάρι του Άνφιλντ.

Ριβάλντο και Τζιοβάνι είναι δύο από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στα ελληνικά γήπεδα και μέσα σε μία φωτογραφία γεμάτη αναμνήσεις και ποδοσφαιρική μαγεία μας γύρισαν πίσω στον χρόνο με αφορμή το φιλικό βετεράνων ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giovanni Oliveira (@g10vanni)

Φυσικά το Άνφιλντ φόρεσε τα καλά του για να τους υποδεχθεί και αυτοί φρόντισαν να τους ανταμείψουν με μία ποδοσφαιρική παράσταση που μας πήγε πίσω στο χρόνο. Μάλιστα, σκόραρα και οι δύο με τον «Τζιο» να ανεβάζει και σχετικό video με τα highlights από το συγκεκριμένο ματς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giovanni Oliveira (@g10vanni)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς