20.9 C
Athens

Ισπανία – Αλβανία 2-1: Οι Ίβηρες κράτησαν το καλύτερο για το τέλος (vid)

Η Ισπανία πήρε μια δύσκολη νίκη σε φιλική αναμέτρηση με την Αλβανία στο Κορνεγιά με 2-1 και συνέχισε την προετοιμασία της, με τον Λουίς Ενρίκε να δοκιμάζει πράγματα και να προβληματίζεται αρκετά.

Οι Αλβανοί μπορεί αναμενόμενα να μην είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο κράτησαν μακριά από την εστία τους τους Ίβηρες, οι οποίοι κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 75′, όταν ο Πίνο πέρασε κάθετα στον Τόρες και εκείνος πλάσαρε για το 1-0.

Ωστόσο, η ομάδα του Ρέγια ισοφάρισε στο 85′ όταν από λάθος του Πάου Τόρες ο Ουζούνι με τυχερό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Οι Ισπανοί είχαν ξανά την απάντηση, καθώς στο 90′ ο Άλμπα έδωσε στον Όλμο και αυτός έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ που με βασανιστικό τρόπο κατέληξε στο αριστερό παράθυρο του Μπερίσα για το 2-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ράγια, Καρβαχάλ (71′ Αθπιλικουέτα), Έρικ Γκαρθία, Πάου Τόρες, Αλόνσο (63′ Άλμπα), Ρόδρι, Γκάβι (63′ Όλμο), Πέδρι, Σαράμπια (63′ Σολέρ), Φεράν, Μοράτα (71′ Πίνο)

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Ισμαΐλι, Τζιμσίτι, Κουμπούλα, Μπαλιού, Λάτσι (78′ Ασλάνι), Γκιάσουλα (61′ Ραμαντάνι) Χιουσάι, Μπαρέ, Μπρόγια (84′ Μανάι), Σικαλέσι (61′ Ουζούνι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς