21.4 C
Athens

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκούρου, νέα σενάρια των Τούρκων

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έχουν οι Ερυθρόλευκοι και οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως θα υπάρξει συνάντηση του παίκτη με ανθρώπους της Μπασακσεχίρ

Ο Χένρι Ονιεκούρου τον τελευταίο μήνα δείχνει να είναι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στον Ολυμπιακό.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο τούρκικων συλλόγων και τα σενάρια αναζωπυρώθηκαν έπειτα από το σύντομο ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων και ο Ονιεκούρου εκμεταλλεύτηκε αυτές τις λίγες μέρες για να βρεθεί στην αγαπημένη του πόλη.

Πάντως, οι Τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία να «υπενθυμίσουν» πως η Γαλατάσαραϊ και η Μπασακσεχίρ (κυρίως) αλλά και η Μπεσίκτας (δευτερευόντως μιας και αντιμετωπίζει οικονομικά ζητήματα και δύσκολα θα μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιό του) ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους από το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού. Ήδη μάλιστα η Fotomac κάνει λόγο για συνάντηση του Ονιεκούρου με τους ανθρώπους της Μπασακσεχίρ.

Μπορεί άλλωστε στην Ελλάδα να μην έχει προσφέρει, ωστόσο στην Τουρκία έχουν ήδη μια πολύ καλή εικόνα για τις δυνατότητές του κυρίως από τα όσα έκανε όταν αγωνιζόταν από τη Μονακό με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατάσαραϊ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς