18.7 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στη Σπάρτη οι «κομμένοι», για εξωτερικό ο Πίσπας

Στη Σπάρτη θα πάνε οι Αγγελόπουλος και Οικονομόπουλος, ενώ κρούση από ομάδα του εξωτερικού έχει δεχθεί ο Σωτήρης Πίσπας

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να μικρύνει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς το θέλει πιο ευέλικτο, και έτσι οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό έχουν βρει την ομάδα που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Έτσι, μετά τον Θοδωρή Μίγγο που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, δύο ακόμη παίκτες θα αποχωρήσουν από το Κορωπί και θα πάνε στην Σπάρτη του Κριστόφ Βαζέχα.

Ο λόγος για τους Αντώνη Οικονομόπουλο και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι έχουν ήδη μεταβεί στην ομάδα της Λακωνίας για να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Πίσπας έχει πρόταση από το εξωτερικό και θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, είτε με την μορφή δανεισμού είτε ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης από τους «πράσινους».

Όμως υπάρχει και η περίπτωση του Μαρκ Σιφναίου. Ο νεαρός άσος βλέπει πως δε χωράει στους «πράσινους» και ο μάνατζερ του έχει ζητήσει την αποδέσμευση του από το «τριφύλλι».

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός θέλει να δει τις αγωνιστικές ικανότητες του Σιφναίου και προτιμά να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, ώστε να ψηθεί και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς