12 C
Athens

Αινιγματικός για το μέλλον του ο Μέσι: «Θα χρειαστεί να σκεφτώ πολλά μετά το Μουντιάλ του Κατάρ»

Η χθεσινή ίσως να ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε τον Μέσι να αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα μπροστά στους συμπατριώτες του, αφού με δηλώσεις του μετά το ματς άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να σταματήσει από την εθνική Αργεντινής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ

Κάθε φορά που φοράει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής τα ξεχνάει όλα.

Ο Λίο Μέσι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Παρί Σεν Ζερμέν αφού οι Παριζιάνοι βρίσκονται ήδη έξω από το Champions League και ο ίδιος δεν έχει κατορθώσει ακόμα να αφήσει το στίγμα του.

Βέβαια όλα τα παραπάνω «σβήνονται» από το μυαλό του κάθε φορά που αγωνίζεται με τα χρώματα της αγαπημένης του αλμπισελέστε, με την οποία σκόραρε μετά από δύο αγώνες αγώνες στα «πιτς» στο χθεσινοβραδινό ματς με τη Βενεζουέλα και το γιόρτασε με την ψυχή του σε ένα κατάμεστο «Μπομπονέρα».

https://athlosnews.gr/argentini-venezouela-3-0-epestrepse-me-gkol-o-mesi-trechei-seri-30-aittiton-agonon-i-albiseleste/

Αυτή, όμως, ίσως να ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε τον Μέσι να αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα μπροστά στους συμπατριώτες του, αφού με δηλώσεις του μετά το ματς άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να σταματήσει από την εθνική Αργεντινής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο… αινιγματικός Μέσι:

«Είμαι χαρούμενος εδώ και αρκετό καιρό, το γκρουπ αυτό είναι υπέροχο. Ο κόσμος της Αργεντινής με αγαπάει κα αυτό φαίνεται και εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ξέρω. Θα χρειαστεί να ξανασκεφτώ πολλά πράγματα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς