22.5 C
Athens

Μαρσέιγ: Οριστικά νοκ-άουτ από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μίλικ

Οριστικά χωρίς τον Αρκάντιους Μίλικ θα παραταχθεί η Μαρσέιγ στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Μασσαλία στα πλαίσια των προημιτελικών του Conference League στις 7 Απριλίου

Οριστικά χωρίς τον Αρκάντιους Μίλικ θα παραταχθεί η Μαρσέιγ στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Μασσαλία στα πλαίσια των προημιτελικών του Conference League στις 7 Απριλίου.

Ο Πολωνός στράικερ αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το φιλικό παιχνίδι της πατρίδας του με την Σκωτία και μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής του τέθηκε οριστικά εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δεδομένα θα απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά στο «Βελοντρόμ» και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος στη ρεβάνς της Τούμπας (14/04).

«Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του Μίλικ. Ο τραυματισμός αυτός δεν του επιτρέπει να παίξει κόντρα στη Σουηδία. Ο παίκτης θα μείνει στο προπονητικό κέντρο και θα κάνει θεραπείες και αποκατάσταση. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες», ανέφερε η σχετική ενημέρωση της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς