19.3 C
Athens

U21 Ελλάδα – Λιχτενστάιν 4-0: Ιδανικό «ζέσταμα» ενόψει του τελικού πρόκρισης με την Πορτογαλία

Η εθνική ομάδα κάτω των 21 πέτυχε ακόμη μία σημαντική νίκη απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν με το ευρύ 4-0, έβαλε άλλους 3 πόντους στο σακούλι, έφτασε τους 17 και την ερχόμενη Τρίτη (29/03) θα διεκδικήσει στα ίσα με την Πορτογαλία το προβάδισμα για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με τέρματα των Μιχελή (20′), Κοσίδη (27′) και Τζόλη (38′, 90+5′) η Ελλάδα απλοποίησε από την αρχή του αγώνα την υπόθεση νίκη, έκανε ιδανικό «ζέσταμα» ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στην Τρίπολη που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου της «γαλανόλευκης» και κατά συνέπεια σε ποιον θα καταλήξει το απευθείας «χρυσό» εισιτήριο για τα τελικά Euro U21 του 2023.

ΕΛΛΑΔΑ (Σίμος): Τζολάκης, Διαμαντής, Αντζουλάς (63′ Γ. Χριστόπουλος), Μιχελής, Λιάσος (63′ Ε. Χριστόπουλος), Τσιγγάρας (63′ Θυμιάνης), Σουρλής, Ζαγαρίτης (63′ Κίτσος), Μπότος, Τζόλης, Κοσίδης (73′ Ιωαννίδης).

*Ο πρώτος προκρίνεται απευθείας, όπως και ο καλύτερος δεύτερος από τους εννέα ομίλους. Οι οκτώ δεύτεροι αγωνίζονται σε μπαράζ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς