18 C
Athens

Η πρώτη ενδεκάδα του Πογιέτ στην Εθνική: Με Μάνταλο στον άξονα και Γιακουμάκη στην κορυφή

Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Πογιέτ στο ντεμπούτο του με την εθνική Ελλάδας στο φιλικό απέναντι στη Ρουμανία - Αίσθηση προκαλεί η απουσία του Μπακασέτα από τα βασικά πλάνα, καθώς και η παρουσία μόλις ενός παίκτη του Ολυμπιακού (Μπουχαλάκης) στην 23άδα

Η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε στις 20:15 σε φιλική αναμέτρηση στο Κισινάου τη Ρουμανία ανήμερα της μεγάλης εθνικής επετείου για τη χώρα μας, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Στην πρώτη του ενδεκάδα σε μία νέα εποχή για την εθνική ομάδα ο Ουρουγουανός τεχνικός παρατάσσει την Ελλάδα με σύστημα 4-3-3 και τους Χατζηδιάκο – Μαυροπάνο στο κέντρο της άμυνας, τον Τσιμίκα στο ένα άκρο, τους Μπουχαλάκη, Σιώπη στο κέντρο και Πέλκα – Μάνταλο στον άξονα και τον φορμαρισμένο Γιώργο Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης.

Αίσθηση προκαλεί η απουσία του Μπακασέτα από τα βασικά πλάνα, καθώς και η παρουσία μόλις ενός παίκτη του Ολυμπιακού (Μπουχαλάκης) στην 23άδα.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πογιέτ για τον αγώνα στη Ρουμανία:

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος – Λημνιός, Πέλκας, Γιακουμάκης.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς