21.4 C
Athens

Η Μίλαν προσφέρει 20.000.000 ευρώ στην Μπριζ για τον Νόα Λανγκ

Η Μίλαν χάνει ως ελεύθερο τον Φρανκ Κεσί που υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα και αναζητά τον διάδοχο στη νευραλγική θέση «6», αλλά και έναν παίκτη στα «φτερά» που θα κάνει τη διαφορά. Για αυτό και μεγάλο μέρος του μπάτζετ αναμένεται να δοθεί για δυνατές κινήσεις στις δύο αυτές θέσεις.

Ψηλά στη λίστα της ομάδας του Στέφανο Πιόλι σύμφωνα με τα Μέσα στο Βέλγιο είναι ο Νόα Λανγκ. Ο 22χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπριζ και φέτος μετρά 8 γκολ και 13 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αποκτήθηκε από τον Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι αντί 6.000.000 ευρώ και με τη σεζόν που πραγματοποιεί, χρίστηκε διεθνής με την εθνική Ολλανδίας ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ.

Τα βέλγικα Μέσα υποστηρίζουν πως η Μίλαν είναι διατεθειμένη να προσφέρει 20.000.000 ευρώ για τον Ολλανδό που αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Άγιαξ και η Μπριζ σε αυτή την περίπτωση δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει παρότι έχει συμβόλαιο με τον παίκτη ως το 2025.

Πάντως, στην Ιταλία θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον και των Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς