23.5 C
Athens

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση των Ζήση και Ντικούδη με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο

Είναι βέβαιο πως στη νέα εποχή της εθνικής Ελλάδας με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, μια από τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί είναι να δώσουν το «παρών» στις υποχρεώσεις της ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νίκος Ζήσης (GM της εθνικής) και ο Δήμος Ντικούδης (υπεύθυνος εθνικών ομάδων) ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι και συνάντησαν τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο με τους οποίους τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Στο Μιλγουόκι ταξίδεψαν ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, προκειμένου να συναντήσουν και να συζητήσουν από κοντά με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ανδρών έχει ένα πολύ «γεμάτο» πρόγραμμα τους επόμενους μήνες και μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος θα την καθοδηγήσει, αρχίζουν οι επαφές με τους αθλητές για να συζητηθεί η φιλοσοφία, οι στόχοι και φυσικά το πρόγραμμα.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με την… εξ αποστάσεως παρέμβαση και του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος μίλησε με τους παριστάμενους και έγιναν οι πρώτες συστάσεις σε ό,τι αφορά το πώς σκέφτονται όλοι όσα ακολουθούν.

Ολοι συμφώνησαν στην ανάγκη διαρκούς επαφής, τονίζοντας τη χρησιμότητα της δια ζώσης… εναρκτήριας συνάντησης που έγινε στις ΗΠΑ, με στόχο τον άρτιο συντονισμό των προγραμμάτων και καθολική επιθυμία να είναι όλοι μαζί στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έρχονται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς