21.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν από τις 28 Μαρτίου τα εισιτήρια για το Final 4 της Euroleague στο πόλο γυναικών

Το φετινό Final 4 της Εuroleague στο πόλο γυναικών θα είναι ξεχωριστό αφού θα διοργανωθεί στο κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» με την παρουσία του Ολυμπιακού για δεύτερη σερί χρονιά.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα διεκδικήσουν το «repeat» μέσα στην έδρα τους με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να ανακοινώνει τον τρόπο αλλά και την ημερομηνία από την οποία θα ξεκινήσει η διάθεση των «χρυσών» εισιτηρίων για το σπουδαίο ευρωπαϊκό τουρνουά που είναι προγραμματισμένο για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου (2-3 του μηνός).

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για το Final 4 της Euroleague που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου στο Κολυμβητήριο Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την εξάντλησή τους και θα πραγματοποιείται:

• Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά), καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 και το Σάββατο 2 Απριλίου από τις 10:00-15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κερκίδα), 20€ (καρεκλάκια κεντρικής κερκίδας), 200€ (Court Seats).

* Τα συλλεκτικά εισιτήρια, Court Seats εξασφαλίζουν πρόσβαση στο VIP Lounge όπου θα παρέχονται υπηρεσίες catering καθώς και τη δυνατότητα φωτογράφισης με την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και την κούπα, σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου.

Για τη διοργάνωση του Final 4 δεν ισχύει, το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους ούτε και τα διαρκείας Πόλο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς