20.5 C
Athens

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 4-25: Σαρωτικές και στη Νέα Σμύρνη οι Ερυθρόλευκες

Την επέλασή του στην Α1 πόλο Γυναικών συνεχίζει ο Ολυμπιακός ο οποίος επιβλήθηκε με 25-4 του Πανιωνίου εκτός έδρας για τη 17η αγωνιστική.

Οι Ερυθρόλευκες του Αλεξάνταρ Τσίριτς έκαναν μια καλή… προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Final Four της LEN Euroleague που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο και την Πέμπτη (24/3) έχουν μπροστά τους ένα καλό ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική.

Ξενάκη και Μυριοκεφαλιτάκη σημείωσαν από τέσσερα γκολ, ενώ από τρία είχαν οι Ελευθερία και Βάσω Πλευρίτου απέναντι σε έναν Πανιώνιο που δέχθηκε 14 γκολ (!) δίχως να σκοράρει σε δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-5, 0-7, 0-7, 2-6

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 3, Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Ξενάκη 4, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 1, Β. Πλευρίτου 3, Ράνεϊ, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Τριχά 1, Χριστοδούλου 2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Μαυρωτά, Πουστινίκοβα, Κοτσάφτη 1, Ξανθοπούλου, Μπογατσένκο 2, Λούδη, Βαζαίου, Σταυρίδη, Δ. Παπαναστασίου, Α. Παπαναστασίου, Μήτσου, Τουρλουμούση, Κελαδίτη

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς