22.6 C
Athens

Ορφανός: Το πέναλτι του Ολυμπιακού ήταν 1,5 μέτρο έξω, τα παιδιά κλαίνε στα αποδυτήρια

Ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ορφανός, δήλωσε απογοητευμένος για την απώλεια του τίτλου και πέταξε καρφιά για το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό και με το οποίο έγινε το 2-2.

https://athlosnews.gr/k15-super-league-protathlitis-elladas-o-olybiakos-5-4-ton-paok-sta-penalti-vid/

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως υπάρχουν παιδιά του ΠΑΟΚ που κλαίνε στα αποδυτήρια και πως το πέναλτι των Ερυθρολεύκων ήταν 1,5 μέτρο εκτός περιοχής.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την προσπάθεια της ομάδας του και τα σημεία που κρίθηκε το αποτέλεσμα: «Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τη ψυχή μας για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και το καταφέραμε. Για ένα λεπτό δεν καταφέραμε να σκεφτούμε σαν πρωταθλητές. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια μας, δείξαμε πως είμαστε στο πρωτάθλημα οι καλύτεροι. Ότι ο πρωταθλητής βγαίνει από ένα Final-4 δεν σημαίνει πως τα παιδιά μας δεν αξίζουν τα συγχαρητήρια».

Για τη δουλειά των ακαδημιών: «Εμείς θέλουμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές, ελπίζουμε η φουρνιά των 2007, να αφήσει το αποτύπωμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους, σε αυτούς που ήταν τραυματίες, σε αυτούς που αρρώστησαν και δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας την τελευταία στιγμή. Μπράβο σε όλους».

Για το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις του αγώνα: «Δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με αυτά στις αναπτυξιακές ηλικίες, ωστόσο το πέναλτι είναι ενάμιση μέτρο έξω. Έχω παιδιά που κλαίνε. Πολύ άδικο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έπρεπε να το πω!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς