17.7 C
Athens

Κ15 Super League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός, 5-4 τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι! (vid)

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας Κ15 επικρατώντας του ΠΑΟΚ στα πέναλτι μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας

Η Κ15 του Ολυμπιακού είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο! Η ομάδα του Τάσου Πάντου προηγήθηκε στο ημίχρονο και παρότι υπέστη ανατροπή στο δεύτερο μέρος μπόρεσε όχι μόνο να ισοφαρίσει στο φινάλε αλλά να κατακτήσει τον τίτλο στη διαδικασία των πέναλτι με τελικό σκορ 5-4.

Οι Ερυθρόλευκοι σκόραραν στην πρώτη τους ευκαιρία στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 12′, όταν ο Κωστούλας έκανε γύρισμα στον αμαρκάριστο Ζουριδάκη που έκανε με πλασέ το 0-1. Οι Ασπρόμαυροι απάντησαν στο δεύτερο μέρος αρχικά ισοφαρίζοντας στο 52′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσίτσιλα και στη συνέχεια με ασίστ του σκόρερ και γκολ του Καρακώστα στο 82′ έκαναν το 2-1. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε (2-2) με τον Δαρβίρα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε παράβαση που έδειξε ο διαιτητής για ανατροπή του Κωστούλα που έγινε εκτός περιοχής.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι και ως το 4-4 οι δύο ομάδες ήταν εύστοχες. Στη συνέχεια ο Γεωργακόπουλος έπιασε το πέναλτι του Καρακώστα του ΠΑΟΚ για το 4-4, με τον Σουλιανάκου να γράφει το 5-4. Ο Γεωργακόπουλος έπιασε και το πέναλτι του Ντούνγκα για να ξεσπάσουν οι Ερυθρόλευκοι σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου!

ΠΑΟΚ: Μπελέρης, Τσιότας, Βυρσωκίνος, Κοσίδης, Μύθου (76′ Δριγκάκης), Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (80+7′ Ρωμανίδης), Πάνος, Θεοφίλου (41′ Σιδηρόπουλος), Τουρσουνίδης (74′ Καρακώστας), Ντούνγκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Σουλανιάκου, Καρκατσάλης, Καρακώστας (76′ Φίλης), Μιχαηλίδης (55′ Οσαφί), Τζώρτζης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς